1xbet

1xbet

Kladionica 1xbet je tvrtka koja postoji od 2007. godine. Od dana osnovanja neprekidno se razvija kako bi bila sve popularnija i privlačila veće mase klijenata koji postaju i sve zahtjevniji. Danas, uz punu odgovornost, možemo potvrditi da 1xbet jedan je od globalnih lidera u svom području djelatnosti, koji se, pored ostalog, ističe velikim brojem stacionarnih kladionica, rekordnom u branši količinom zaposlenika, suvremenim mobilnim interfejsom i aplikacijama namijenjenim za više sustava.

Nije nikakva novost da kako bi privukli klijenta treba mu nešto ponuditi. Kladionice se stalno natječu u području inovativnih rješenja u borbi za nove klijente. Bolji tečajevi, vođenje brige o svakom detalju mobilnih verzija i aplikacija, raspoloživost i pomoć koja se pruža klijentu cijelo vrijeme, su upravo elementi koji odlučuju o tome koju kladionicu će potencijalni klijent odabrati. Međutim najbitniji i najatraktivniji su ipak… bonusi! A kakve bonuse svojim klijentima nudi 1xbet?

1xbet registracija – bet 100 € »
1xbet, izlazeći u susret očekivanjima svojih klijenata, ima u svojoj ponudi niz atraktivnih bonusa kako za nove, tako i za svoje stalne klijente. Novi klijenti mogu računati na bonus koji nudi skoro svaka kladionica u svijetu, a to jest 1xbet bonus od prve izvršene uplate. Klijenti koji su izvršili svoju prvu uplatu na račun 1xbet mogu računati da se njihov prvi depozit udvostruči, čak do iznosa od 100 EUR!

Bonus od depozita na 1xbet se dodijeljuje automatski nakon izvršene prve uplate, a dodatna prednost je mogućnost uplate novca putem online novčanika, kao npr. Skrill. Radi isplate sredstava od bonusa koji smo dobili u okviru ove promocije, treba ih prvo 5 puta okrenuti – što gledajući prema uvjetima drugih kladionica – i nije tako puno. Jedini naknadni zahtjev je da kod okretanja iznosa bonusa 1xbet dodamo na kuponu 3 sekcije od najmanje @1.40 svaka. Ne postoje tu ipak nikakva ograničenja što se tiče vrste sporta ili oklade – što svakako predstavlja veliki plus.

Osim bonusa na ime prve uplate za koji smo već rekli – a koji u svojoj ponudi ima skoro svaka kladionica – 1xbet nudi i vlastite originalne bonuse. Bez sumnje, u takve spada bonus “Lucky Friday” koji daje šansu na povećanje svakog depozita, pod uvjetom da se isti uplati na naslovljeni petak! Vrijedi spomenuti i bonus koji se zove “Serie A”, a koji – kako i sam naziv sugerira – omogućuje dobivanje naknadnih beneficija za uspješno predviđanje ishoda sportskih zbivanja najbolje klase u Italiji.

1xbet svojim klijentima nudi niz dostupnih samo na platformi 1xbet, tzv. bonusa “TOTO”. Bonusi “TOTO” na 1xbet se odnose na različita sportska zbivanja u više disciplina. Svi bonusi “TOTO” se odnose na uspješno pogađanje rezultata događaja koje odabere 1xbet, zahvaljujući čemu klijenti mogu dobiti dodatnu novčanu naknadu koju definira 1xbet!

Partners: 1xbet Slovenia – si-stave.com, 1xbet Makedonia – mk-oblozuvanje.com

1xbet
5 (100%) 1 vote