888sport bonusi

888sport bonus Besplatni i drugi bonusi za prognozere od 888sport. 888sport promocije dostupne su igračima iz gotovo cijelog svijeta. Ponuda ove kladionice je zanimljiva jer ima vrlo zanimljive koeficijente na utakmice Premier League i druge igre u kojim sudjeluju britanske nogometne klubove.

Ponuda bonusa za igrače

U svijetu klađenja dominiraju dvije vrste bonusa – dobrodošlica, u obliku besplatnog free beta ili u obliku umnožavanja iznosa prvog depozita kojeg plaća novi korisnik. Na 888sport osobito snažno se promoviraju free bet bonusi. Free bet je mogućnost klađenja besplatnog kupona po uvjetima koje je odredila kladionica, tj. u slučaju gubitka igrač ne gubi svoj novac. Ako igrač dobije takav free bet, kladionica oduzima samo svoj ulog i plaća igraču ostalu dobit.

Free bete koje nudi 888sport mogu se koristiti odmah i gotovo kontinuirano. Kao glavni uvjeti sudjelovanja u ovoj promociji, operater naznačuje na njegovoj web stranici što:

• morate biti novi korisnik
• uplata prve oklade za pravi novac za 10 dolara/eura/funte
• svi tipovi naznačeni na kuponu moraju se odlikovati tečajem od 2.0 ili više
• tokeni na free bet vrijednosti od 10 dolara/eura/funte dodeljeni su korisniku nakon obračuna klasifikacijske oklade za pravi novac
• token na freebet mora se iskoristiti u roku od 30 dana – nakon isteka toga razdoblja gubi vrijednost

888sport bonusi
5 (100%) 1 vote