888sport support

888sport contact Tehnička podrška na 888sport. Tehnička podrška na 888sport dostupna je korisnicima 8 vodećih jezika, tj. najčešće registriranih korisnika u smislu njihove nacionalnosti. Upite najbolje je poslati na engleskom jeziku jer to omogućuje relativno brzi odgovor tehničkog osoblja.

Osim engleskog jezika podrška 888sport je također dostupna na španjolskom, švedskom, danskom, rumunjskom i talijanskom jeziku.

Nažalost, vrijeme za obradu svakog upita može biti prilično dugo u ovoj tvrtki, tako da trebate biti strpljivi. Naravno, uvijek dobivamo odgovor u roku od 24 sata – to je ipak jedna od najpouzdanijih online kladionica.

Sve vrste prijedloga, pritužbe ili upiti koji su prijavljeni tehničkoj podršci 888sport trebale bi se predati putem obrasca pripremljenog za tu svrhu. Obrazac za prijavu omogućuje vam da odmah odaberete predmet prijave i vrstu problema, te da dobijete potvrdu o predaji online prijave. Naravno, korisnik također može poslati klasično opisanu prijavu, tj. e-mail poruku na adresu e-pošte podrške. Osim toga, za one koji vole izravniji oblik kontakta, telefonski brojevi (uglavnom 0 800) dostupni su od 9 do 22 sata u Engleskoj, Kanadi, Irskoj i Indiji.

888sport support
5 (100%) 1 vote